6.9.07

Sıradaki Tarifler

Arşivde bekleyen tarifler. Bazılarını nasıl yapmıştım iyice düşünmem lazım! Bazı denemelerimin de fotoğraflarını bulamadım! Bu arada mikrodalga fırınım da bozuldu. Onu ne kadar çok kullandığımızı kaybedince anladık! Eşyanın esiri olmuşuz. Hayatımıza nasıl da sessizce giriverdiler. Onsuz birdenbire ne yapacağımızı şaşırdık. Her yok olanın ardından biraz üzülür daha sonra da her zaman olduğu gibi hayatın bize sunduklarına alışır gideriz. Ben bu kez üzülmedim. Kaybettiğim ve yerine bir yenisini koyamayacağım değerler varken bir eşyanın yokluğu beni ne kadar üzebilir, ne kadar yaralayabilir. Bakın fotoğraf makinam olmadan da günlüğümü sürdürebiliyorum. Oğlumun cep telefonu olduğu sürece tabi!



















3 yorum:

Tijen dedi ki...

Tuhfe'ciğim,
Her şey yolunda mı?
Umarım öyledir.
Güzel günler diliyorum.

NAZLICA dedi ki...

Tuhfe gerçekten doğru söylüyorsun. Öyle önemsiz ayrıntılara takılıp üzülüyoruz ki, şöyle durup düşününce ne kadar boş olduğunu anlıyoruz. Yeterki sağlık olsun, eşyalar yerine gelir, gelmese de idare edilir. Kendine iyi bak canım.

Tuhfe dedi ki...

Teşekkür ederim sevgili Tijen. İnşaallah her şeyin sonu hayırlı olur! İnsanoğlu kendisi için neyin hayırlı olduğunu bilemiyor! olumlu düşünmek, sabretmek tevekkül etmek en doğrusu galiba!

Haklısın sevgili Nazlı. Ayrıntılarla çok meşgulüz. Neye ne kadar değer vereceğiz bazen unutuyoruz!

Ben de size güzel günler, hayırlı ramazan(lar) diliyorum.