22.9.05

Peynirli-Ispanaklı Cannelloni

Almanca blog event' te "yerel lezzetler" yarışmasında 1.ci olan sevgili Dilek'ten aldığım cannelloni, bir tür lazanya yemeği. Ben bu yemeği yapalı çok oldu. Dilek tatilde iken yapmıştım o geldikten sonra yayınlamak istedim. Değişik görüntüler arayanlar için güzel bir seçim. Teşekkürler Dilek.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Cok güzel görünüyor. insanin olsada yesem diyesi geliyor.Ellerinize saglik

Dilek'ce dedi ki...

Sevgili Tuhfe,
cok incesin tesekkür ederim. Benim izinden dönmemi beklemistin simdi bana kutlama hediyem gibi geldi bu girisin. Tesekkürler!
Biz de cok lezzetli bulmustuk bu cannelloniyi sizinde begenmenize sevindim. Roka dolgulusunu yapmistim hic sevmemistim. Bir ara onu da eklemeli cünkü oglum ve babasi cok sevmisti onu.

Adsız dedi ki...

Nefis Tuhfe, bende cok severim Canneloni'yi, ellerine saglik.
sevgiler

Tuhfe dedi ki...

Sevgili Rahime,Dilek, Emine, ve Özgül

Güzel yorumlarınızdan dolayı teşekkürler.

Dilek, roka pişirilmeden taze olarak yenirse daha iyi olur gibi geldi bana da. Daha önce hiç denememiştim doğrusu bir fikir yürütemeyeceğim. Ben bu aralar yemediğim şeyleri yemeye başladığım için fark etmez de! oğlum maalesef çok yemek ayırıyor!

Hepinize tekrar teşekkür eder sağlıklı günler dilerim.

Tijen dedi ki...

ne çaliskan kadinsin!
hem iki çocuk, hem is, hem sitede yerini alan yemekler, elisleri. helal olsun sevgili tuhfe!
tijen

Tuhfe dedi ki...

Sevgili Tijen, ağzından anzer balı damlıyor, çalışan kadın izlenimi mi verdim bilmeyerek. Ben ev hanımıyım, çalışmıyorum. İki çocuğum olduğu doğru. Onlarda kocaman oldular benim de bol bol vaktim var :D

Sevgilerimle.